Huvud Funktionstips Genius Hack: Få förbättrad säkerhet vid registrering

Genius Hack: Få förbättrad säkerhet vid registrering



förbättrade säkerhetsfunktioner verktyg för integritetsregistrering

idéer för företagets picknick

Vi gillar alla att hålla saker säkra, eller hur? Det är därför DesktopLinuxAtHome ger registreringsskapare möjligheten att öka säkerheten vid sina registreringar.



Använd Enhanced Security för att:

  • Kräv dina deltagare att skapa ett konto på webbplatsen.
  • Kräv användare att ange en åtkomstkod för att visa registreringssidan.
  • Avvisa registreringar från e-postmeddelanden som inte finns med i din grupp.
  • Dölj namn från andra deltagare.

För att starta:

Logga in på DesktopLinuxAtHome och.

När du kommer till fliken Inställningar, bläddra nedåt och välj Begränsningar preferens. Du kommer att se alternativet för Förbättrad säkerhet .

avancerade förbättrade säkerhetsinställningar



  • Kräver konton : Om det här alternativet är valt måste användarna ha ett DesktopLinuxAtHome-konto för att registrera sig. När användare besöker din registreringssida uppmanas de att skapa ett konto eller logga in på sitt befintliga konto innan de kan registrera sig. Inloggningsproceduren hindrar också användare från att registrera någon annan.

konto registrering krävs säkerhetsfunktion

  • Kräver en åtkomstkod : Med den här inställningen kan du skapa en åtkomstkod som måste anges för att du ska kunna registrera dig. När användare går till din registreringslänk kommer åtkomstkoden att fyllas i och kräver att användare anger koden innan de fortsätter till registreringssidan. Om du väljer det här alternativet kommer åtkomstkoden att inkluderas i e-postmeddelanden från webbplatsen. Om du bjuder in användare från ditt eget e-postprogram, se till att ge dem åtkomstkoden.

åtkomstkod lösenord säkerhet

  • Avvisa registreringar utanför gruppen : Den här praktiska funktionen låter dig begränsa registreringen till en viss uppsättning användare. Du kan skapa en grupp e-postadresser för att fungera som en godkänd lista och sedan tilldela den gruppen till din registrering. Om du väljer just den här säkerhetsfunktionen kan endast de e-postadresser som anges i din grupp registrera sig. Alla med en annan e-postadress kan inte registrera sig. Om du vill tillåta fler personer att registrera dig, lägg bara till deras e-postadresser i gruppen. Tipsgeni : Lära sig hur man ställer in grupper med den här hjälpsamma guiden.

fel avvisa registrering godkänd lista säkerhetsfunktion



För mer säkerhet kan du också dölj namn på din registrering från deltagare . Detta är till hjälp om du har en registrering som kräver konfidentialitet - till exempel jobbintervjuplatser.

föräldrar förstör videospel

Du hittar den här funktionen i inställningssteget, tillsammans med de andra säkerhetsalternativen. Klicka på kugghjulsikonen bredvid texten 'Obs! Endast namn och kommentar visas av deltagarna.' Detta kommer att avslöja möjligheten att dölja namn på din registrering.

dölj namn anpassa säkerhetsfunktioner

När du väl har valt alternativet att dölja namnen vid registreringen kommer de inte längre att vara synliga för någon annan än dig.

dölja namn på registreringar säkerhetsskydd

Nu är din registrering super säker - och du behövde inte ens använda karate för att hålla den säker! Se hur enkelt det är att förbättra dina färdigheter för att registrera dig?



Intressanta Artiklar